Ehdokasesittely – Osmo Suominen (31)

Ehdokkaiden esittelyt

Hei, olen Osmo Suominen, liiketoimintapäällikkö, ja 58-vuotias röykkäläinen vuodesta 2009. Muutin 46:n hesavuoden jälkeen ilmiömäiselle Nurmijärvelle.

Perheeseeni kuuluvat vaimoni, poikani ja kisut Maru ja Nala sekä tietenkin kaksi lasta vaimoni puolelta. Jälkimmäisinä mainitut ovat jo aloittelemassa omaa elämäänsä.
Harrastan golfia ja onkin mukava että 4 km päässä kodistani on Nurmijärven golfkenttä. 

Olen myös mukana partiotoiminnassa. Olin vuonna 2014 mukana perustamassa Röykän metsänkävijöitä. Nykyään toimin tässä lippukunnassa lippukunnanjohtajan apulaisena ja sampona 9-11 vuotiaitten ryhmässä.

Olen nyt toista kertaa mukana kuntavaaleissa. Kiinnostukseni yhteiskunnallisiin asioihin heräsi kun muutimme Röykkään. Liityin paikalliseen asukasyhdistykseen ja pian olinkin jo tämän paikallisyhdistyksen puheenjohtaja.

Kuntapolitiikkaan lähdin mukaan 2013 kun liityin Rajamäen demareihin ja siitä kiinnostukseni kasvoi.

Olen toiminut seuraavissa luottamustehtävissä (alkaen vuodesta):
2013- Rajamäen demareiden varapuheenjohtaja
2017- Nurmijärven demareiden kunnallisjärjestön varapuheenjohtajana
2017-2021 Nurmijärven hyvinvointilautakunnan jäsenenä
2017-2021 HUS Hyvinkään sairaanhoitopiirin lautakunnassa

Erityisesti haluan vaikuttaa kuntapolitiikassa lasten ja nuorten hyvinvoinnin kehittämiseen ja siihen, että jokaisella lapsella ja nuorella voi olla harrastus taloudellisista haasteista huolimatta. Perheiden tuki ja perheiden hyvinvointi on myös erittäin tärkeä asia ja lähellä sydäntäni.

Perusterveydenhuolto ei saa keneltäkään kuntalaiselta jäädä toteutumatta saati aiheuttaa lisääntyviä taloudellisia ongelmia vanhuksille tai vähävaraisille. Ja meidän vanhukset ovat ansainneet arvokkaan vanhenemisen ja tuen säälliseen asumiseen ja toimeentuloon.

Kuntalaisten vaikuttamisen mahdollisuuksia pitää myös oikeasti kehittää ja mahdollistaa kaikkien oikeus ja mahdollisuus tulla kuulluksi päätöksentekoa valmisteltaessa.

Löydät lisätietoa nettisivuiltani: www.ose.fi