Ehdokkaan kampanjavideo.

Nurmijärveläinen (Röykkä) vuodesta 2009 perheeseen kuuluu vaimo, poika 11v pari kissaa sekä kaksi puolilasta jotka ovat jo lentäneet pesästä. Olen ollut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2017 Nurmijärven hyvinvointilautakunnassa, jossa ensimmäinen 1,5 sote asioita loppuaika hyvinvointia. Saman kauden toimin HUS Hyvinkään sairaanhoitoalueen lautakunnassa ja tutustuin erityisesti erikoissairaanhoidon tilaan ja hoitoon. Nyt toimin Nurmijärven tarkastuslautakunnassa sekä Keusoten yhtymävaltuuston 1. varapuheenjohtajan varana.

Neljän ja puolen vuoden kokemuksella SoTen toimintaa läheltäkin seuranneena haluan antaa kokemukseni alueen palveluiden kehittämiselle. Haluan olla mukana varmistamassa tasapuoliset palvelut eri alueilla, myös niin että alueen(kunnan) erityisominaisuudet huomioidaan riittävän hyvin.

Lähipalveluiden riittävä säilyminen ja ikäihmisten palveluiden jatkokehittäminen ja huomioon ottaminen ovat minulle tärkeitä. Lisäksi tärkeää on digitaalisten palveluiden lisääminen niille, jotka niitä voivat käyttää.