Ehdokkaan kampanjavideo.

Perttulalainen vaikuttaja – Nurmijärvi. Vuosia olen ollut eri seuroissa sekä yhteisöissä vaikuttajana.

Kutsuttu usein mukaan vastuutoimintaan, kun joku tärkeä asia on pitänyt saada joko alkuun, nytkähtämään jumista eteenpäin tai kokonaisuus joskus jopa alusta asti maaliin. Esim. Nurmijärven jäähallin kunnallistaminen ja SPR puolella 2015 vetämään vapaaehtoistoiminta valmiuteen, jotta vastaanottokeskus saatiin pyörimään. Jokunen kiekkojengikin on tullut vedetyksi pystyyn ja valmennetuksi monia.

Olen sähkötukun tekninen myyjä, sivutoimi yrittäjä, musiikkipuolen monitoimihaalariheikki, solisti, basisiti, kitaristi ja jääkiekkovaikuttaja – pelaan kiekkoa edelleen.Toimin ajoittain myös järjetyksenvalvontatehtävissä. Kokemusta on siis myös tapahtuma-asioista ja niihin liittyvistä asioista.

Jaan käytännössä samaa pihaa paikallisen VPK:n kanssa, toiminta näkyy itselle silmiin käytännössä vuoden jokaisena päivänä. Olin edellisen valtuustokauden keskiuudenmaan pelastuslaitoksen johtokunnan jäsen. Pelastuspuolella myös tulevalla hyvinvointialueella on merkittävää vastuuta – tämä on oman vahvuualueeni. Myös verkostoja tällä sektorilla on.

Olen sielultani maankiertäjä. Ei ole maassa montaa pitäjää, jossa en olisi käynyt.

Kun elämä ravistelee – pakkaan rinkan, vedän jalkaan vaelluskengät ja painun erämaahan muutamaksi päiväksi koirani kanssa. Siellä voi rauhoittua ja ihailla maamme kauniita erämaita.

Meidän on syytä olla ylpeitä tästä. Vastaavia ei monellakaan maalla ole kauniine vuodenaikoineen tarjota.

Joukkuepelit ja valmennukset kiekkoilijoiden parissa on opettanut joukkuepelin merkityksen.

Sitä tarvitaan myös päätöksenteon kentillä – edellinen valtuustokausi opetti, että kunnallisen päätöksenteon kentällä tämä ei ainakaan vielä ole kunnallinen vahvuus. Ei pidä kulkea elämää vain toinen silmä auki – kaikilla aisteilla kokiessa näkee asioiden merkityksen sekä olennaisen tärkeyden.

Mulla on annettavaa aluevaltuustoon. Pelastusalan ymmärrykseni on vahvuus ja siihen oheen linkittyvät asiat ovat tärkeä osa meidän jokaisen arkea ja juhlaa. Pelastuspuolen, arjen turvalllisuusasioiden, nuorten sekä ikäihmisten hoidosta on kokemusta ja ymmärrystä. Kuntamme on laaja, mikä aiheuttaa pelastuspuolelle ihan omankaltaisia haasteita. Jos emme saa valtuustoon tälle puolelle omaa osaajaa / ymmärtäjää on pelättävissä, että asiat eivät ainakaan parane.